Newsfeed

Apotheus: About despair and loss but with a glimpse of light….

Apotheus - Staring The Abyss

Portuguese melodic death metal titans Apotheus just released a new video for the track Staring The Abyss, taken from their latest full-length The Far Star.

Staring The Abyss is about despair and loss, but it also paves the way for a fallback plan in which everyone puts their hopes.

After such a dark terrible loss for everyone, the band has decided to bring you a glimpse of light. This video captures very well the joy and excitement of what happened at our first post-pandemic live show. It’s hard to put into words the feeling of rediscovering what truly drives them. The track The Far Star,

In essence, this is what The Far Star is about: a journey, with terrible losses and majestic wins, but above all, it’s about never giving up. The track Save Our Ship,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*