Newsfeed

Crossing Eternity: Hello immortal dragons!

Crossing Eternity - Demons From My Shadows

Crossing Eternity is a international metal/rock band founded in 2017 by Manu Savu.

Crossing Eternity release a new single and video called The Demons From My Shadow! The new single is part of the new album The Demons From My Shadow – signed Crossing Eternity to be released at the end of summer.

Crossing Eternity states, «Hello immortal dragons!

There are three undoubted things in this world: death, taxes and metal music! That being said, we announce that tomorrow we release a video for our new single The Demons From My Shadow! So… be aware and be ready! and check our Fb page and our youtube channel and hit the damn subscribe button!

Be BRAVE!».

Band:

Manu Savu – Guitar

Johann Hentz – Bass

Uffe Tillman – Drums

Special Guest lead Vocal – Hadi Kian

Music, producer & sound engineer Manu Savu

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7409 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*