Newsfeed

Bloody News Online Fest: Insane Summer Gathering 2021: With big online streaming Metal Fest».

The third version of free online festival Bloody News Online Fest: Insane Summer Gathering will take place in August.

Bloody News Metal Webzine and GlobMetal Promotions are proudly presenting the third edition of their Bloody News Online Fest: Insane Summer Gathering 2021

«After spending so much time in quarantine during the COVID-19 pandemic all over the world and now when we are finally starting to see the end in this horror movie, we decided that the best way to handle the situation is to bring back the Metal shows – and there is no better way in this time to do it than making a big online streaming Metal Fest».

This festival will be happening on 27-28 August 2021 and will be available for free streaming on the Bloody News Website. Further details on the Facebook event page.

Information partners: Atrius Concert Agency, Cultartes, Let’s Rock Romania, Patriot Label and Varg Media.

August 27 🔥

Soulbound // Dark Industrial / Gothic Metal // Germany 🇩🇪

Anna KiaRa // Symphonic Metal // Russia 🇷🇺

Six Foot Six // Melodic Heavy Metal // Sweden 🇸🇪

PitchBlack // Death Metal // Denmark 🇩🇰

High $tatus // Hardcore / Trap // Romania 🇷🇴

AquileA // Cinematic Symphonic Metal // Italy 🇮🇹

Psycho Visions // Melodic Death Metal // Poland 🇵🇱

Passengers In Panic // Folk / Progressive Metal // Greece 🇬🇷

August 28 🔥

Obsolete Theory // Blackened Death Metal // Italy 🇮🇹

Storregn// Technical Death / Black Metal // Switzerland 🇨🇭

Vessel // Heavy Metal // Israel 🇮🇱

X-Method // Thrash Metal / Hardcore Punk // USA 🇺🇸

Mysterizer // Heavy Metal // Finland 🇫🇮

King Baal // Symphonic Doom / Heavy Metal // Portugal 🇵🇹

Eagon // Symphonic / Progressive Metal // Italy 🇮🇹

Everlust // Gothic Rock / Melodic Metal // Latvia 🇱🇻

Truly a smorgasbord of varied metal bands, and as a bonus many very good bands!

GlobMetal Promotions, music news, Atrius Concert Agency, Cultartes, Let’s Rock Romania, Patriot Label, Varg Media, Soulbound, Anna KiaRa, Six Foot Six, PitchBlack, High $tatus, AquileA, Psycho Visions, Passengers In Panic, Obsolete Theory, Storregn, Vessel, X-Method, Mysterizer, King Baal, Eagon, Everlust, Bloody News Online Fest,

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*