Newsfeed

Halo’s Eve: Sébastien Bernard solo project…..

Halo’s Eve – Pitch Black Heaven

Halo’s Eve is a French darkwave project.

It covers large musical influences, like Fever Ray, Sisters of Mercy, Depeche Mode, Paradise Lost, Ulver, Carpenter Brut, VNV Nation, NIN, Joy Division....

The track Pharos from the new albumPitch Black Heaven

After more than twenty years in several bands covering all music genres, from Artefact’s Black Metal to Press Gang Metropol’s New Wave, Sébastien Bernard decided to create his solo project Halo’s Eve, his own way to explore a more personal musical path. The seclusion of the recent lockdown was the trigger of this introspective and cathartic work. His experience as a sound engineer and producer allows him to conduct the whole project, from songwriting and performance to production and mixing. Wishing to tie his music to a strong visual experience, he associates with director Florent Guinle on the Pharos music video, a collaboration they wish to expand in the future. The track A Greater Pride,

The first EP Pitch Black Heaven was released on June 18th, 2021.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*