Newsfeed

Misstress: With a typical love song…..

Misstress – Lady Kathrina

Shock rock, horror glam, hard rock and sleaze metal is what the music from Misstress is labeled as. Blasphemous Records is now ready to announce the digital release of Lady Katharina the new single from the album Resurrected.

Andy composer of the song: Lady Katharina says, «It’s a typical love song. As is the case with Misstress, song obviously has an aura of horror. The song tells about the feeling for the Tsarina Catherine returning from beyond the grave. As one historian writes: «For some, a ruthless schemer, for others, the mother of the nation. An eloquent lady and unused lover. Reformer and despot. In the biography of Catherine the Great, considered one of the most outstanding rulers in history, many secrets and surprising, because not obvious facts are written. Both from the world of politics and the royal bedroom. The tsarina’s life was full of spice … ». I personally wrote this song for my beloved Katherina».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*