Newsfeed

Fore: With a world filled with metal bands…..

Fore - Repeated Subtraction

We live in a world filled with metal bands, so enter: Fore. Formed last spring and featuring current and former members of Kreator, Venom Inc, Inhuman Condition, Old James and The Abscence, the quartet self-released their first album Hombres in August of 2020.  The band’s 12-song, 22-minute debut album brought back the sounds of 80s/early 90s hardcore, nodding to bands like Bad Religion, The Offspring, NOFX, and Pennywise.

The band now releases a brand new song called Repeated Subtraction, with an accompanying music video, which can be viewed below.  The video was filmed, directed and edited by Matthias Kollek at Vault Video, with additional footage filmed by Jeramie & Deidra Kling.

«We are so excited to begin the second chapter in FORE’s history!  This tune gets pretty vicious, but it has an insanely catchy, and soothing vocal done by the ever-talented Brian The Canadian Glenn Hughes Stephenson!  He wrote some killer/clever lyrics, which are super relevant to today’s bizarre world we live in, and Matthias killed it on the visual end of things!» guitarist Nordberg said.

Fore is:

Vocals – Brian The Canadian Glenn Hughes Stephenson

Bass – Christian Spiesi Giesler

Drums – Jeramie Kling

Guitar – Taylor Nordberg

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*