Newsfeed

Mayhem: With an impressive bursting and darkened sound…..

Mayhem – Voces Ab Alta

Mayhem states, «We hereby present you Voces Ab Alta. This track was recorded during the Daemon session and is a part of our new release Atavistic Black Disorder / Kommando out on july 9th».

For their upcoming EP Atavistic Black Disorder / Kommando, the most notorious black metal band has reflected on their influences by covering songs from bands like Discharge, Dead Kennedys, Rudimentary Peni and Ramones with an impressive bursting and darkened sound.

In addition to the mentioned cover versions, Mayhem releases a previously unreleased track called Voces Ab Alta.

The video was done by high the praised artwork and video wizard Costin Chioreanu (Ghost, Opeth, Napalm Death) who impressively captured the atmosphere and the darkness of this performance visually! Atavistic Black Disorder / Kommando” (EP) will be released on July 9th.

Mayhem  is:

Necrobutcher – Bass

Hellhammer – Drums

Attila – Vocals

Teloch – Guitar

Ghul – Guitar

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*