Newsfeed

Confused: Over the top sense of humor shines through…..

Confused - Riot

The music from the band Confused is for confused people! I just joking! The music is or Fans of: Agnostic Front, Suicidal Tendencies, M.O.D & DRI -Confused is a legendary Texas crossover thrash/hardcore punk band based in San Antonio, Texas, USA. Formed in Texas’ Rio Grande Valley in 1988 by frontman & songwriter Al Del Barrio, the band has been laying down incendiary circle pit skate punk anthems for over three decades. The track Riot,

Crossover thrash/hardcore punk band, Confused, return highly powered sounding, louder and angrier than ever with their new album Riot.

«I’m stoked to get our new album Riot in the hands of the fans. Riot has a mix of old school punk and crossover thrash with grooves that will make you want to jump in the circle pit or take a bad-ass stage dive. We’ve never been shy about expressing what’s on our minds and these songs definitely reflect where we are in 2021 after all the bullshit we’ve all experienced in the last couple years. Confused is excited to get back on the road and destroy stages with these new songs for the fans this fall! «C», –  Al Del Barrio (Vocals). The track Our Flag,

Originally formed in Texas’ Rio Grande Valley in 1988 by front man and songwriter Al Del Barrio, the band draw influences from classic acts such as M.O.D., Agnostic Front and D.R.I. Over their career, expanding more than three decades, the outfit have powered through times of difficulty and continue to push themselves further with each release. ‘Riot’ is no different delivering an onslaught of sounds.  From the opening track, ‘Chaos’, with a catchy chorus hook through to the overdrive fueled ‘I Love Hardcore’, this album is constantly throwing punches. The intense energy firing out of each track obliterates anything in its path. The aggressive sound delves into the realms of ludicrous thrash tempos and powerful punk angst.

Riot leaves no prisoners rushing through the chaos of the past year in blast of thrash and hardcore punk. It’s over the top and Confused’s sense of humor shines through. Heavy, hard hitting and utterly hypnotic, Riot is a release jam packed full of high-speed fun.

Link:
Faceboook

About Ulf Backstrøm (7175 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*