Newsfeed

Our Common Sense: Post-metal with an exciting touch of the heavier genres……

Our Common Sense - Harbinger Of Calamity

The band states, «Our Common Sense is a post-metal band with an exciting touch of the heavier genres. We offer mesmerizing riffs with a blend of stoner, sludge and doom references».

Belgium post metal act Our Common Sense have signed with Wormholedeath a deal for the release of their new album Harbinger Of Calamity.

Band statement:

Our Common Sense are delighted and beyond psyched to have signed a deal with WormHoleDeath Records for their upcoming worldwide release of Harbinger Of Calamity. Several years, blood, sweat and tears have been put into the making of this album. We truly believe that WormHoleDeath has what it takes to distribute this album so that our unique blend of stoner, sludge and doom can be heard all over the world.

Tracklist:

01 Slow Crush

02 Abyss

03 Harbinger Of Calamity

04 Icarus Complex

05 Hammer Of Witches

06 Medusa

07 Inhale…

08 Take The Shot

09 …Exhale

10 Sorrow

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6221 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*