Newsfeed

Crossing I’s Dotting T’s: Morphs raw, aggressive punk rock with pop-punk/emo rock…..

Crossing I’s Dotting T’s - Regret Stained Memories

Crossing I’s Dotting T’s have released a new single Regret Stained Memories, out now, new self-titled EP out on 6th August on Riot Records.

Crossing I’s Dotting T’s have today released their new single Regret Stained Memories on all digital platforms. The single is a raw, emo-punk track about not wanting to grow old and look back on life with regret, like a lot of people do. Regret Stained Memories is the follow up to recent single Dissatisfied.

Crossing I’s Dotting T’s morphs raw, aggressive punk rock with pop-punk/emo rock to create a unique sound with a raw feel, that can make you feel your emotions while simultaneously making you bounce. The band recently signed to Riot Records (part of the Golden Robot Global Entertainment Group).

Crossing I’s Dotting T’s will release their self-titled debut EP on the 6th of August. The 4-track EP was produced by Alex Estrada and mastered by Jack Shirley. The band’s self-proclaimed “emo-gressive punk rock” comes to the fore in this 4-track EP, which touches on topics such as societal pressure, relationships, loss, and living life with no regrets.

Starting in his bedroom and car in Orange County, Matt Mucerino started to write songs until he teamed up with Alex Estrada of Pale Moon Audio (known for his work with Joyce Manor, Touché, Amoré and Nails, as well as being the front man of Silver Snakes). Estrada has helped produce and engineer the Crossing I’s Dotting T’s debut EP, which will be released in the very near future through Riot Records. Picking up an endorsement from Orange Amps, Crossing I’s and Dotting T’s will be taking the world by storm.

s

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*