Newsfeed

Damned Few: Hard, dynamic and groovy, rumbling but tight….

Damned Few - Black Blooded Woman

The new EP called Black Blooded Woman by the Dutch rock formation The Damned Few.

You will hear the raw energy normally heard and felt at live shows! Hard, dynamic and groovy, rumbling but tight. The tracks are largely originated from jam sessions which influenced their sound a lot. Lyrics about freedom, independence, but also about heartbreak and misery.  

For fans of: Rival Sons, Halestorm, The Pretty Reckless, Dorothy and Black Sabbath.

«What I write is mine and what our listeners hear is theirs… That is the power of music. You can interpret our music the way you want’, says singer Dion Legebeke».

Tracklist

1. Baby Boo

2. Black Blooded Woman

3. Why

4. Fool

5. Born to Die

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*