Newsfeed

Attick Demons: Powerful singer, galloping drums and classic blazing guitar solos…..

Attick Demons – City Of Golden Gates

Attick Demons are a Portuguese heavy metal band that will take you to the old days of NWOBM with a little twist of today’s heavy metal sound. They came with the power force of demons… hungry to conquer, willing to succeed.

With a high pitched powerful singer, galloping drums and classic blazing guitar solos, you have to listen to believe!

First time on vinyl! Celebrating 10 years since its original release day! Atlantis by Attick Demons is finally available on limited Gold Vinyl and Light Blue Vinyl! For this 10th anniversary edition, the band recorded 5 Acoustic versions during the Covid-19 pandemic, and mixed and mastered by Paulo Basilio. Within the vinyl, there’s an exclusive download card for the fans to get a 5 track acoustic EP totally free! All pre-orders come with a signed postcard by all band members! The track City Of Golden Gates,

Atlantis – 10th Anniversary Edition will be released on August 20 as Gold vinyl limited to 200 copies! There will also be a strictly limited, Light Blue vinyl edition of 100 copies exclusively

Celebrating 10 years since its original release day Atlantis by Attick Demons is finally available on limited Gold Vinyl and Light Blue Vinyl! For this 10th anniversary edition, the band recorded 5 Acoustic versions during the Covid-19 pandemic, and mixed and mastered by Paulo Basilio. Within the vinyl, there’s an exclusive download card for the fans to get a 5 track acoustic EP totally free! It’s more relaxing way to listen to the same songs, where you can appreciate more musical details. Nevertheless, they are still 5 great heavy metal songs.

 Atlantis – 10th Anniversary Edition”will be released on August 20 as Gold vinyl limited to 200 copies! There will also be a strictly limited, Light Blue vinyl edition of 100 copies exclusively.

Track list:

SIDE A:

1. Back in Time

2. Atlantis

3. City Of The Golden Gates

4. The Flame of Eternal Knowledge

5. Riding the Storm

SIDE B:

1. Sacrifice

2. Meeting the Queen

3. In Memoriam

4. Listen to the Fool

Exclusive Acoustic Bonus Tracks:

1. City of Golden Gates

2. The Flame of Eternal Knowledge

3. Meeting The Queen

4. Moonlight Walks

5. Riding The Storm

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*