Newsfeed

Parilla: Exploring the bloody, diseased heart of twisted, destructive relationships…..

Parilla – Mannequin Complex

Parilla offers dark infectious industrial metal from the UK. The track Mannequin Complex is taken from the Femme Fatale: Ensnared by Venus EP released independently on July 30th 2021.

Having turned heads with the deceptive darkness of their debut EP, Dancefloor Messiah and their nuanced interpretation of Nirvana’s Breed, industrial metal boundary breakers Parrilla are back with their most addictive and adventurous release yet. The first part in the Femme Fatale sequence, a trilogy of EPs, Ensnared By Venus will seduce you – and then eat you alive.

Exploring the bloody, diseased heart of twisted, destructive relationships, Ensnared By Venus will lead you through a labyrinth of lust and desire, hopeless love and ultimate despair. It will deceive you, use you and discard you while you run desperately in its wake, clutching the pieces of your shattered pride and soiled sense of worth, begging for more. The track Show Me,

With beats like triphammers and malicious jabbing riffs, marching beneath siren melodies through streets of neon light and shadows, songs like Law Of Texas and Mannequin Complex will cruelly carve out their own niche in your brain. From these crimson lairs they will whisper you on to thrilling self-destruction.

The Femme Fatale story, begins today with the release of the first single from Ensnared By Venus – Mannequin Complex – and then the EP itself will step into the spotlight on July 30th, ready to beguile and bludgeon in equal measure. If you thought you knew Parrilla before, from Breed and Dancefloor Messiah, or their wickedly intense live performances with the likes of Goat Monsoon and the infamous Alien Vampires then think again. This is where it all begins. It is time to dare the wiles of Venus and follow Parrilla over the edge, into a world of all consuming need.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*