Newsfeed

Hollow Drifter: With debut album on vinyl and digitally edition….

Hollow Drifter - Echoes Of Things To Come

The Netherlands have a lot of prog and prog related artists. Some of them are not necessarily so famous and well-known, but actually many of them are very, very good bands and artists. Hollow Drifter is among them mentioned artists and is a quartet with prog with psychedelic elementson the agenda. The band states, «Currently floating between sounds. Looking forward to find you there as well».

Their debut album Echoes Of Things To Come was released digitally July 2 and December 1 the vinyl edition is released. The band is of course very satisfied with this release and says, «It represents our present and foreshadows our future works. We hope you’re gonna like it as much as we do, and as much as we did enjoy recording it».

Tracklist:

1. Prologue (1:24)

2. Panacea (6:51)

3. Misanthropy (5:07)

4. Brain Cartographer (7:39)

5. What We Feared Before (10:42)

6. Twelve Dozen (11:16)

Total Time 42:59

Line-up:

Guillaume Cal – Guitars, Vocals

Peter Savvateev – Bass

Mark Peter Fejes – Keyboards, Vocals

Zafar Musharraf – Drums, Vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6243 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*