Newsfeed

Anairt: Prog from The Iberian peninsula….

Anairt - Nuestro Tiempo

 Nuestro Tiempo is the new album from Anairt, and the band plays prog inspired from the classical prog band but with their own version of prog.

Tracklist:

1. Un avión de papel (4:57)

2. Respirar tu aire (6:11)

3. No pasa ná (3:55)

4. Escaparme de ti (5:04)

5. Castigada está la mente (3:40)

6. Ya no queda nada (6:15)

7. Subir peldaños (4:44)

8. Quiero (7:22)

9. Una fiesta de colores (6:27)

10. Nuestro tiempo acabó (3:20)

Total Time 51:55

Line-up:

Luis Medina – vocals

Adolfo Luis González – guitar

Manuel Martínez – bass, vocals

Daniel Aguado – drums

Paco Aguirre – keyboards

   With

Raúl Rivas – cajón (1, 3, 7), congas (2), palms (1, 3, 7, 8)

Juan Espinosa – guitar  (1, 3, 4, 7)

Randy López (Mezquita and Medina Azahara) – bass & vocals (3)

Pepe Roca (Alameda) – vocals (8)

Ángel Ruíz  (Storm) – final guitar solo (9)

Diego Ruíz  (Storm) – drums(10)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*