Newsfeed

Fatum Aeternum: Elements from various genres while preserving a dark romantic vibe…..

Fatum Aeternum - Goth’n’Jazz

Israeli dark rock/metal band Fatum Aeternum released a few weeks ago their first single Spiders, taken from their upcoming album Goth’n’Jazz.

Fatum Aeternum is a cross-over metal band based on gothic & doom elements and hails from Israel. Their music combines elements from various genres while preserving a dark romantic vibe. The themes are mostly philosophical and social, the vocals are theatrical and contrasting between male and female. The experience is completed with heartfelt violin solos

Line-up:

Steve Gershin – Bass/Vocal

Evelyn Shor Gershin – Violin/Vocal

Alex Zvulun – Guitar/Production

Mark Muzikant – Drums

Elad Gellert – Saxophone

For fans of Diablo Swing Orchestra, Primus, Charles Mingus, Sleepytime Gorilla Museum.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*