Newsfeed

Foreignwolf: Harland & Wolf and alternative metal combo…..

Foreignwolf - Your Weapons, Your Words

The world’s most famous ship Titanic was built in Belfast by Harland & Wolf.  Once again Wolf is actual but this time it`s the band Foreignwolf from Belfast. So far, the Belfast has not become as famous, but the band plays a distinctive and exciting music. Your Weapons, Your Words is their new album and the song No Limit is a nice song with a surprising start!

Video by Weathered Productions and produced by: JSR Audio. Your Weapons, Your Words EP due for release on 22 10 2021 via Wormholedeath worldwide!

No Limit was inspired through conversations that were had with several people throughout lockdown in 2020. It deals with addiction, whether this be alcohol, sexual, drugs or any others. In the song we deal with both the urge and temptation to perform certain acts or partake in illicit activities and the feeling of regret and the aftereffects. Throughout the song we feel that as a band we are the voice in an individual’s head asking them not to do it. The single  Alone,

« An explosive combination of epic guitar riffs and ferocious drumming : this is epic rock!».

Band line up:

Vocals and Guitar – Gerard McCann

Lead Guitar – Dave Brady

Bass – Justin Lee Jamison

Drums – Michael Teague

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*