Newsfeed

Vicious Circle: Brutality in its purest form!

Vicious Circle - The Pain Is The Salvation

Vicious Circle is from Vic Bellmar, New Jersey and have been active for 32 years no. Not to be confused with: Vicious Circle (Heavy Metal from Chicago, Illinois),  Vicious Circle (Thrash Metal from Mesa, Arizona, active in the late ’80s) and Vicious Circle (Heavy Metal/Hard Rock from Buffalo, New York; released a 5-song demo in 1993).

New Jersey Death Metal band Vicious Circle unleash lyric video for the brand new single The Pain Is The Salvation from their EP Unearthed Precision. Unearthed Precision is now available at all digital retailers and providers from SubLevel Records!

 Vicious Circle is an unrelenting force…a steamroller of adrenaline. Since 1988, these New Jersey based legends have been churning out brutality with their own style of extreme musical purity. Never compromising and never bowing down to the norm. Brutality in its purest form!

 Line-up.

Brian Cook – Vocals

Vinny DiBianca – Guitar

Mel Leach – Bass

Ryan Hill – Drums

Dave Surran – Drums on Unearthed Precision EP

Recorded @ House Of Loud/Sonic Debris Studios 2018.

Engineered/Mixed/Mastered by Dan Korneff

Produced by Dan Korneff and Vicious Circle.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*