Newsfeed

Hasse Fröberg & Musical Companion: With most adventurous album to date….

Hasse Fröberg & Musical Companion - We Are The Truth

Hasse Fröberg stated a year a go «Our song All Those Faces is our tribute to the audience, music fans around the globe. In a world of cancelled tours and festivals, we came up with the idea of making a video where both the band and fans are applying “social distancing”. To us this is a positive song, and the video made by Mr Johnny Taxén reflects that in a nice way. If you like what you hear and see, feel free to share. Last but not least, a big thank you to All Those Faces that appears in the video!

«Here’s a video to the song Never Alone made by Ed Unitsky, the guy responsible for the artwork of Parallel Life (2019). We got this sent to us totally out of the blue and here we are. Thank you so very much Ed, and hey guys feel free to check it out».

This two songs are examples of what Hasse Fröberg & Musical Companion are capable to offer the prog community. Now there are breaking new from the Fröberg cam!

Hasse & Musical Companion announce new album We Are The Truth. Swedish progressive rockers HFMC have announced their 5th studio album We Are The Truth to be released November 26th, 2021 on Glassville Records.

Hasse Fröberg declares about the album:

«We Are The Truth is our most adventurous album to date. The music is positive, warm, organic, soulful and thoughtful. The lyrics are a cry for compassion, respect and love. We Are The Truth is both musically and lyrically very much about the world today». The album will be available as CD digipack with 16-page booklet, Limited Gatefold Double LP with 8-page booklet and Digital Download.

Track list:

1. To Those Who Rule The World (7:29)

2. Other Eyes (12:55)

3. Rise Up (4:47)

4. The Constant Search For Bravery (8:59)

5. Yoko ( 6:36)

6. We Are The Truth (6:45)

7. Shaken And Stirred (7:13)

8. Every Second Counts (3:55)

9. A Spiritual Change (10:53)

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*