Newsfeed

ElisaDay: All about emotions people can face when they struggle…..

Yesterday ElisaDay, a symphonic-metal band, releases the single Inner War from the upcoming EP Auftakt. Inner War music video credits:

Director — Alexander Korsak (Black Line Films Production)

Costume designer — Ilya Kisaradov

Make-up artist — Anastasiya Topilina

Director of photography — Alexander Korsak

Executive producer — Kate Schmidt

Consultant — Ekaterina Desyatnikova (Nimea band)

Post production – Alexander Korsak

Inner War

Music — Ivan Kaiser

Topline — Lu Dunaeva

Arrangement — Ivan Kaiser, Denis Geit

Lyrics — Lu Dunaeva, Mariya Lyubeznova

Guest violin — Elizaveta Godunova

Mixing — Alexander Yakovlev (TS Recording Studio)

Orchestra mixing — Art Radio (Ansia Orchestra)

Mastering — Mika Jussila (Finnfox studio, Finland)

ElisaDay are:

Lu Dunaeva — Vocals

Ivan Kaiser — Keys

Denis Geit — Bass

Igor Borodin — Drums

Dmitry Popov — Guitars

This release is made after a long break in which ElisaDay were facing a serious transformation in their approach to making music and performance. The band would even say, «the release was waiting for us to grow up to be finished”. You will meet your best expectations of what symphonic metal should sound like».

The lyrics are all about emotions people can face when they struggle to realize who they really are and how have they got to that point.

Link:
Facebook

ElisaDay – Inner War

About Ulf Backstrøm (7177 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*