Newsfeed

The Cauldron Of Darkness: navigating the extreme peaks and valleys of existence…..

The Cauldron Of Darkness - Genesis

Born in the crucible of 2020, The Cauldron Of Darkness takes a deep, dark look into the meaning of life, loss, discovery, and purpose.

Prepare yourself, as each song is a cold, cerebral journey, navigating the extreme peaks and valleys of existence.

The Cauldron Of Darkness formed in 2020 at a time of great loss and immense emotional turmoil. This project was not only a great form of expression but therapeutic, to say the least. Genesis is cold, dark, dissonant-melodic, and beautiful when it counts.

The track Genesis,

With no specific genre bounds, The Cauldron Of Darkness pulls from a huge elemental palette, creating a sound that is truly original and captivating.

Tracklist:

1. Genesis

2. Catalyst

3. Constellation

4. Disembark

5. Deprivation

6. The Pale Rider

7. Epilogue

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*