Newsfeed

Shrines Of Dying Light: With song about mental health and personal development…..

Shrines Of Dying Light - Saddest Man

Shrines of Dying Light are a melancholic doom metal band from Argovia, Switzerland.

While being unable to play shows due to COVID-19 restrictions, Shrines of Dying Light used their time to produce a new video for the track Saddest Man taken off from their latest release Sadness. FFO Type O Negative, Satyricon, Warning, Paradise Lost, Katatonia.

The band states about the song Saddest Man, «This is our very first music video from our latest album Sadness produced by our friends Alice and Max of MX Film. The song is about mental health and personal development and the video tells a story of being ripped apart by expectations and pressure».

Link
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*