Newsfeed

Feelament: United to fight interethnic intolerance…..

Feelament - DNA (Propagana)

Feelament states, «We are musicians from Russia, Belarus, and Ukraine who are united by a love for metal music, and we do our project completely remotely. Check out @Feelament FRESH metal stuff DNA (Propaganda) which was inspired by the difficult topic of interethnic and interracial strife. We are worried about what is happening in the relations of our and other countries, and we have expressed our attitude to this in music».

Musicians from Russia, Belarus and Ukraine have united to fight interethnic intolerance and the segregationally system by giving birth to Feelament, a band that operates completely remotely and combines a diversified guitar-driven sound with brutal growlings and soft clean vocals.

«We are worried about what is happening between the relations of our (and other) countries, and we are expressing it through our music», states the vocalist Maria Balyasova. «We’re all brothers and sisters. The media and politicians play us off against each other for their personal gain, promoting ethnic hatred», she adds. «They feed their audience with false information, saying that our enemies live in other countries. We don’t believe them. They are the real enemies».

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*