Newsfeed

Lepiarczyk: With well-crafted album….

Lepiarczyk - 40

Krzysztof Lepiarczyk is probably best known for his work as keyboardist for the band Loonypark. In addition he have a solo carrier with the band Lepiarczyk, and September 11 the new album 40 was released. Krzysztof Lepiarczyk deliver with 40 a very well-crafted album and offers seven very good songs.

Tracklist:

1. Secret Land

2. True story

3. Scratches

4. Feel the flow

5. Jazz Monday

6. Babylon

7. Living alone

Line-up:

Krzysztof Lepiarczyk (Loonypark, Padre, Nemezis, Metus) – keyboards, bass

Joanna Pawlikowska – vocal

Jerzy Antczak (Albion, Georgius) – guitar

Grzegorz Fieber (Loonypark) – drums

   With

Paweł Hebda – rhythm guitar (1)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*