Newsfeed

Anarchitects: Bringing a myriad of themes to their songs,…..

Anarchitects – Better Days

The Brazilian band Anarchitects is to release their debut single Better Days, the song was mixed and mastered by the music producer Eduardo Belchior, from Intense Music Productions, and brings a positive message for a world facing a pandemic reality. With a cover art signed by the renowned artist Gustavo Sazes, the song will be available on all digital platforms via Xaninho Records.  

The group is composed by musicians from several bands, such as Blazing Dog, Art Of Khaos and Falls Of Silence, who decided to expand their musicality into modern rock. Bringing a myriad of themes to their songs, they intend to release their first album in 2022.

When plagued by impure thoughts from a rainy August night, Driu Menezes (guitar) and Renan Botelho (bass) had a brilliant epiphany: Putting together a new band. They hung up the spikes, dropped their leather clothes, grabbed their scarves and hats on their way to stardom. That is yet to come. In this search for the missing link between metal and modernity, they found someone minimally willing to accept the invitation to take over the vocals. It was Igor Thomas (vocals), who brought his doom to techno-brega influence to the band.

On an epic journey, the three musketeers found Renato (Drums) who seemed to be the only one capable of drumming to the invigorating sound of the group. So finally, coming from the darkest nights, the vampire Leandro Lestat (Guitar) accepted the invitation to be the last member of the power r… of the band! Thus, the band Anarchitects was born. Which today can be found on any street corner if you call three times.

Producer: Tarmat, mixing and co-producer: Eduardo Belchior – Intense Music Productions, mastering: Eduardo Belchior – Intense Music Productions, cover art: Gustavo Sazes and photo: André Lino.

Line Up:

Igor Thomas Gehard – Vocals

Driu Menezes – Guitar

Leandro Lestat – Guitar

Renan Guimarães – Bass

Renato Mendes – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*