Newsfeed

Mageia: Complete the spiritual journey of the debut……

Mageia – The Rose

Mageia the brainchild of singer/Songwriter Liza Kay, has released a video for the track The Rose. The song is taken from the band’s self-titled album, which was recently released via Lion Records and features renowned guitarist Milan Polak (Falco, Bumblefoor) and drummer Jeff Neal (Boston).

Liza Kay commented that the song «is meant to complete the spiritual journey of the debut album and to set the mood for a new chapter. It tells of the intense process of letting go and the strength that can be ignited along the way».

Mageia was founded in 2019. The music can best be described as female-fronted progressive rock with a blend of different styles & influences ranging from folk to neo-classical to oriental. 

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*