Newsfeed

Seeking Sirenes: Released a music video in tandem via YouTube…..

Seeking Sirens - Splinter

Seeking Sirenes: Will be releasing a music video in tandem via YouTube

Seeking Sirens have released their new single Splinter on all streaming platforms today, alongside a high energy video.

The band comments: «Folks can expect a much more aggressive composition than our recent debut: Heavy, scathing, with some serious groove and a lyrical direction focused on the innate capacity within us all to flourish in spite of struggle and tribulations. We hope listeners enjoy the high energy and dialed up heaviness, and we also hope the lyrical content resonates with those who have had to stand up to their friends in their lifetimes, which can be infinitely harder than standing up to their enemies».

Seeking Sirenes featuring members of From Under Concrete Kings and Dark Signs. The band formed after a long-awaited collaboration between lead guitarist /recording engineer Kevin Wilson with master facilitator and maniac vocalist Joseph Izayea. As a duo, the two artists recorded a slew of singles throughout the pandemic, slated for release throughout the year. Drummer Andy Jolliffe and bassist Ryan Lambert joined the fray to round out the roster and bring the concept to life. The result: a coupling of massive guitars and vocals with an energy that shakes with in-your-face-rhythm and a powerfully subtle groove.

As proven by their high-intensity and commitment to their craft, the band will continue to utilize their creative prowess as they release more content in the coming months. Despite the lack of shows, Seeking Sirens will continue to carve their own path with more singles and videos as they find their place in the post-pandemic music scene.

Seeking Sirens’ Splinter was available on all major streaming platforms on August 6th and the band will be releasing a music video in tandem via YouTube.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*