Newsfeed

The Holy Family: With tons of distinctness……

The Holy Family - The Holy Family

Some band offers much music on their album and The Holy Family is among them as their new album last for 84 minutes! The band consist of four skilled musicians from well-known band as Guapo, Miasma And The Carousel Of Headless Horses, Knifeworld, Chrome Hoof and Thumpermonkey. Together they make tons of distinctiveness they throw the listeners into exciting esoteric sonic landscape. They blend earthiest folk and acid rock, electronica and whatever they thinks fits!

Tracklist:

1. I Have Seen The Lion Walking (5:15)

2. Skulls The …. (6:43)

3. Inward Turning Suns (6:42)

4. Stones To Water (7:19)

5. Desert Night (2:58)

6. Wrapped In Dust (4:45)

7. World You Are Coming To (8:32)

8. Inner Edge Of Outer Mind (12:35)

9. A New Euphoria (4:25)

10. See,Hear,Smell,Taste (6:25)

11. St. Anthony’s Fire (5:49)

12. Chasm First Part (4:48)

13. Chasm Second Part (7:43)

Total Time 83:59

Line-up:

David J. Smith (Guapo, Miasma And The Carousel Of Headless Horses)

Kavus Torabi (Knifeworld, Gong, Guapo)

Emmett Elvin (Chrome Hoof, Guapo, Knifeworld)

Sam Warren (Thumpermonkey)

Michael J. York

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*