Newsfeed

Vendetta Love: Scratch the itch for something visceral…..

Vendetta Love - Witches And Thieves

Vendetta Love released their new single Witches & Thieves on 20th August. Leading the charge in a new breed of Irish Hard Rock, Portlaoise Rockers, Vendetta Love. Combine the anthemic brooding darkness of Seattle grunge, with the danger and excitement of LA’s Sunset Strip. And it’s a glorious noise! Vendetta Love are a four piece, hard-hitting, sonic force of no bullshit, hard rock/grunge, from the midlands of Ireland. The track Witches & Thieves,

With influences ranging from Alice In Chains to Guns N’ Roses, and Stone Temple Pilots, news of their freshly recorded EP, Speak Now, has caught the attention of tastemakers from the underground Irish scene, who await its release this coming September with anticipation. The track Blackened Hands,

 New single, Witches & Thieves captures the bands’ furious, punchy sound, in all its glory, leaving the listener reaching for another whiskey & coke, regardless of what time of the day it is!

 A must for any self-respected hard rocker, who is looking to scratch the itch for something visceral, raw, and ready to fight!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*