Newsfeed

Arnaud Quevedo & Friends: Teaching music in Conservatoire

Arnaud Quevedo & Friends - Roan

Friends are nice to have, and Arnaud Quevedo is joined by 12 musical frineds on his new album Roan.

Born in 1981, Arnaud Quevedo is a french musician who is teaching music in Conservatoire since 2007. After several band projects, tributes to Zappa, Gong, King Crimson and Magma with his students, he started making things under his own name in 2020.

Roan (The Voyage of) is an album that recounts the journey of a person in his unconscious imagination, following the inability to face the world around him.

Tracklist:

1. Aube (1:33)

2. Prologue (4:33)

3. Découverte  (8:48)

4. Curiosité  (2:26)

5. Féerie  (3:22)

6. Dépassement  (3:17)

7. Nostalgie (1:56)

8. Ryoko (12:33)

9. Fardeau (1:51)

10. Chrysalide (4:41)

11. Métamorphose  (5:50)

12. Epilogue (3:30)

Total Time 54:20

Line-up:

Arnaud Quevedo : Guitar, Vocals, Synthetizer

Anthony Raynal : Drums

Noé Russeil : Bass

Marin Michelat : Keyboard

Eva Tribolles : Double bass

Tifenn Trévinal : Cello

Axelle Blondel : Violin

Manuella Perissutti : Flûte

Olivia Gray : Oboe

Louis Théveniau : Clarinet

Julien Gomila : Saxophones

Florent Hervier : Trombone

Emeline Merlande : Vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

1 Comment on Arnaud Quevedo & Friends: Teaching music in Conservatoire

  1. Roan, seems to be the Arno anagram, isn’t it?
    great sound

Leave a comment

Your email address will not be published.


*