Newsfeed

Holy Death Trio: Vibrant and doom laden vibe….

Holy Death Trio – Witch Doctor

US hard rock revelers Holy Death Trio share dark and vibrant new single Witch Doctor, debut Introducing album out September 17 on Ripple Music. Get into the doom-laden vibe of Witch Doctor right now!

«This new single Witch Doctor pitches an almost meditative mood to start, leading into a slow blues jam with undertones of doom and backwoods rituals. It’s as swampy a number as you could ask for from Holy Death Trio – especially if you were curious to see what this vibrant, high-energy crew can do with a dark, occultic dirge», describes Doomed and Stoned’s editor.

Hand-picked by Ozzy Osbourne bassist Blasko as the first release in his partnership with Ripple Music, HOLY DEATH TRIO’s debut full-length ‘Introducing…’ presents a boogie-laden tornado of high octane rock’n’roll, drenched in Texas blues, retro grooves, and quickfire hooks. Strap in and hold on tight, Holy Death Trio is taking you on a spiritual, riff-fueled journey that will make you wanna bang your heads and shake your asses. Watch Holy Death Trio’s frantic new videos White Betty and Bad Vibrations.

Formed during a Mercury retrograde in Central Texas, the stars were truly aligned when Holy Death Trio began their sacred trip through the sonic waves. Raised on Hendrix licks and Iommi riffs in the land of big skies and southern blues, these central Texas natives show both a reverence for the masters that came before them and a drive to carve their own footnote in the history of heavy music. With John P. Rosales’ fiery guitar heroics and the killer, crushing rhythms of Jonathan Gibson and Trey Alfaro their performances have already become legendary.

Refining their anthems with an endless series of live shows, Holy Death Trio entered the studio with producer and engineer Charles Godfrey (Trail Of Dead, Swans, Whiskey Myers) to record their debut full-length record. ‘Introducing…’ acts as a sacred trip through the sonic waves, reflecting an attitude of living each day like it’s your last and embracing self-empowerment. This is the Holy Death Experience, and you’re all welcome to join on September 17th, when the album will be officially released on Ripple Music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*