Newsfeed

Aggression: Legendary Canadian thrash metal band!

Aggression – Field Of Nighmares

Once again Xtreem Music have the legendary Canadian thrashers Aggression in their ranks! The band released their 3rd album in 2016, and we re-released their classic debut from ’87 that same year and now come back to sign with Xtreem Music for the release of their brand new EP Field Of Nightmares, as well as their next album, and different re-issues more. The new EP will be released on CD and Digital formats on October 26th, through Xtreem Music, and most probably also in vinyl format later on.

Formed in 1984, Aggression are without a doubt one of the most legendary thrash metal bands from Canada. Their (official) debut album The Full Treatment is a classic of the genre, although actually their 1st album “Forgotten Skeleton” was recorded in ’86 and remained unreleased until 2004. The band did split up in ’89 until in 2014 they officially formed and since then they have released two albums (Fragmented Spirit Devils in 2016 and Feels Like Punk, Sounds Like Thrash in 2018), a compilation with their demos and this new EP Field Of Nightmares, which will lead to their next 5th album in 2022.

The track list for Field Of Nightmares is as follows:

1. Filtering Doom

2. Poisonous Potion

3. Satanic Angel Holy Devil

4. Possessed by Dawn

5. Dripping Flesh

6. Gambolling With the Undead

The release date for”Field of Nightmares will be October 26th through Xtreem Music on CD & Digital formats.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*