Newsfeed

Molybaron: After 6 years of hard grind, we’ve finally done it!

Molybaron – The Mutiny

After the French-Irish quartet Molybaron recently landed a deal with InsideOut Music / Sony Music Entertainment, they can now proudly announce that the already considered timeless alternative/progressive rock album, The Mutiny, will be re-released on October 29th this year!

The band around singer Gary Kelly has already caused a big stir internationally with their two albums, Molybaron (2018) and The Mutiny (2021). The track Animals,

The band’s sound is multifaceted and ranges in influences from Alter Bridge to System Of A Down, from Gojira to Muse. The track Amongst The Boys And The Dead Flowers,

Singer Gary Kelly says:

«We’re absolutely delighted to have joined forces with the awesome team at Inside Out Music / Sony Music. Every kid who picks up a guitar dreams of joining a big label one day and after 6 years of hard grind, we’ve finally done it!  We look forward to a bright future together. Let’s get to work!».

Molybaron line-up:

Gary Kelly – Guitar/Vocals

Steven Andre – Guitar

Sébastien de Saint-Angel – Bass

Camille Greneron – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*