Newsfeed

Hanlon’s Razor: With a journey of creativity and discovery.

Hanlon's Razor - Paradigm

Hanlon’s Razor was founded when songwriters Frank Maarsen and Louis De Roo decided to start recording the songs they had written over their many years of playing music together.

With the sole intent of documenting their songs, they set out writing, playing, recording and producing. A journey of creativity and discovery, with a wealth of songs and ideas developing in the process.

The two originally met forming the songwriting duo of Netherlands-based prog band, Terranian. Through their lengthy career, Terranian never recorded more than some seminal demo’s before disbanding in 2018. In 2021 Frank Maarsen and Louis De Roo decided they cared about their songs too much to leave them unrecorded, and used the Covid lockdown to start recording their songs in Louis’ home studio. The first six songs out of this effort form the first album: Paradigm. That album contains six songs and all with vocals..

Tracklist:

1. Wake (6:14)

2. Paradigm (8:02)

3. Fringe (4:12)

4. Beautiful Fail (6:01)

5. End Of The Line (4:49)

6. Two Shades (11:15)

Total Time 40:33

Line-up:

Frank Maarsen – Vocals, keys, guitar, bass, double bass

Louis De Roo – Guitar, lead vocal (6), bass, mandola, keys

Vincent Frijdal – Drums

     With

Arco Van Dam – Bass (2)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6259 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*