Newsfeed

Sagreveht: Just To Have Fun in the land of blood and fire….

Sagreveht - Thanatology

Areas Sinaloa is dominated by the Sinaloa cartel. The Sinaloa Cartel (Cártel De Sinaloa) is a Mexican criminal drug trafficking organization. Infinitely nicer is that Sinaloa is also home to the talented band Sagreveht.

Mexican Heavy Metal band Sagreveht released their debut album Thanatology. The release was recorded at Rojo Cale Studios and it was mixed/mastered by Alberto Prieto Guerra at Brownwar Studios.

Track-list:

1.            Distraught          04:00    

2.            22 Levels             04:19    

3.            Sahara Rain        04:09    

4.            Bringer Of Rain 05:24    

5.            Reinventing Hell              03:54    

6.            Witness Me!      03:12    

7.            Journey to the West       04:20    

Total time: 29:18             

Sagreveht was formed in 2006 at Sinaloa, Mexico by Hiram Lopez as a garage band «Just to have fun»with some friends from school, playing some classic metal covers and early Lopez compositions. In 2020 after many lineup changes, breaks and local concerts the band final lineup was formed by Hiram Lopez (Vocals, Guitars, Bass) and Aldo Hernández Loredo (Drums).

Says; «Musician from Sinaloa México, I play guitar, sing and write a lot of music, and I mean A LOT everything between latin rock and funk, to metal, don’t doubt to get in touch with me!, I would love to meet and work with you! Greetings, from the land of blood and fire Sinaloa!».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*