Newsfeed

Sullen Guest: 5 stages of grief…..

Sullen Guest – Come With Me

There is no light in your window anymore – you’ve been visited by Sullen Guest!

There are 5 stages of grief, this is the prelude that embraces the first two – denial and anger. Music video from the upcoming conceptual EP album. The track Come With Me,

5 stages of grief: Sullen Guest presents the first part of the triptych

Lithuanian Death/Doom metal band Sullen Guest presents a music video “Come with Me” from the coming EP Album which is yet to be released.

It’s a conceptual album about 5 emotional stages of grief. The song Come With Me represents the first two – rejection and anger. The track Chapter III.

Song name itself is a gloomy invitation to a journey of pain by these undefeatable emotions.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*