Newsfeed

Dang: Creates a new world post-pandemic rock n roll order…..

Dang - Manic Possessive

Manic Possessive is the first single from Dang!!! and is taken from upcoming debut album Sociopathfinder. This single version is mixed by Ed Stasium ( who have previously produced acts such as Ramones, Talking Heads, Motörhead, The Smithereens, Living Colour, The Empty Hearts , Mick Jagger to name a few….)

Norwegian rockers Dang!!! is a seven-headed monster on a mission to create a new world post-pandemic rock n roll order releases their debut album Sociopathfinder due out 15/10. .

This weirdness began in mid-March 2020 after Arne Thelin (ex The Kwyet Kings/The Lust-O-Rama, The Cosmic Dropouts) contacted Stu Manx (ex Gluecifer/Order) as the world as we all knew it was entering uncharted territory.Soon joined by organ player extraordinaire Geir Nilsen (ex Russian Amcar Club) and Norway’s best rock ‘n roll drummer Håvard Takle Ohr (Kvelertak, El Cuero). American Karen Cuda (ex Nashville Pussy/HemiCuda) joined on bass and Håkon Gebhardt (ex Motorpsycho) and Andre Dahlmann ( both guitars and sounds) completed the line-up. Guest stars includes Gregg Kostelich (The Cynics), Lorenzo Moretti (Giuda), Øystein Alsos (ex Senit) and Thomas Eriksen (Mork) all provided guitar parts and last but not least Richard Gjems on some wailing harp.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6227 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*