Newsfeed

Increase The Anima: With fresh and fascinating modern rock record…..

Increase The Anima - Elisabeth

Increase The Anima is the solo project founded by Davide Porcelli (Egosystema), drummer and bass player with a three-decade-long experience. The debut EP Elisabeth will be released digitally on October 31st 2021 via Tunecore. The track Close Enough To Me,

Elisabeth is a fresh and fascinating modern rock record. It features several special guests, including Marco Pastorino (Temperance, Virtual Symmetry)  who took care of vocals duties and lyrics, Luca Birocco (Egosystema), Luca Negro (Temperance) and more. The artwork was created by Gustavo Sazes (Arch MY Enemy, Angra and more)

The track listing reads as follows:

1. Close Enough to Me

2. Nothing Will Stand in My Way

3. Take Your Hand

4. Tonight

5. Set Mach Game

 Increase The Anima was born during Covid-19 pandemic at Dpsound Recording Studios where multi-instrumentalist Davide Porcelli wrote several different songs, mixing 30 years of rock, metal and hard rock on this unique project.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*