Newsfeed

Dennis Atlas: With all production, sound design, and composition!

Dennis Atlas - Magical Wonderland

Dennis Atlas might say, «Welcome to my magical wonderland!?». The reason is that he actually have released the album Magical Wonderland. An album with 14 songs enduring 66.36 minutes and where Atlas plays all the instruments. Is this magic music? Listen and judge for yourselves! Atlas plays keyboards, drums, guitar, bass, and vocals, as well as all production, sound design, and composition. That impresses me much!

Track list:

1. My Magical Wonderland (14:13)

2. Julianne (9:19)

3. Destiny (3:17)

4. Window Washer (6:08)

5. Some Big Wicked Sense (0:36)

6. What I Should Do (3:33)

7. Happens For Me (3:30)

8. Feeling For You (6:04)

9. Look At Me (1:44)

10. Justice For The Man With Perfect Skin (4:30)

11. Its Own Animal (7:39)

12. Sounds Like Stuff (0:40)

13. Land Of Far Away (1:23)

14. The Way The World’s Collapsing (4:00)

Total Time 66:36

Line-up:

Dennis Atlas – All instruments

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*