Newsfeed

Iznutri: Alternative metal and tundra and permafrost…..

Iznutri – Reach The End

The Republic of Komi in Russia is covered by large primeval forests that make up 70% of the area, bogs and tundra and permafrost. The band Iznutri is from Komi and today we at Permafrost talks about the band hailing from….a permafrost area.

Russian alternative metal band Iznutri released their new album Reach The End. The release was recorded/mixed and mastered by Kostek Rednek and Nikolai Bazhen at Hiboll Studios. The track Blood On Your Face,

Iznutri was formed in 2018 after the breakup of the band From The Inside by Alexei Dugin (vocals/guitar) and Andrei Dugin (bass). In just 3 years the band released 3 full length albums and toured all over Russia,

Link:
Facebook

https://www.facebook.com/IZNUTRIband/photos/?ref=page_internal
About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*