Newsfeed

Klubber Lang: With a note-worthy pedigree and an undeniable groove…..

Klubber Lang - I Will Not Wait

Klubber Lang hails from Dublin in Ireland, and they released the new single I Will Not Wait on 17th September, out on Fifa Records.

Incoming planetoid

Ungainly gaita

I’ll crawl into its hole again then I’ll have to wait”

I Will Not Wait

Dublin alternative rock outfit Klubber Lang return with their new single I Will Not Wait, raw and fast paced with an undeniable groove that works brilliantly with their trademark hard-edged guitar riffs. This combined with McGoldrick’s unique, but uncommonly maniacal and melodic vocal delivery gives ‘I Will Not Wait’ an almost primordial murkiness that comes at you like a freight train, fusing an energetic mesh of grunge and punk. 

I Will Not Wait, the bands second release since teaming up with Irish independent label Forever In Financial Arrears’(FIFA Records) and is the perfect follow up to their previous release on FIFA ‘Sleep Well’ and is ample justification as to why there is a real level of expectation about the Dublin heavy hitters. The track There There,

The Klubber Lang name might be new to some, but the band’s pedigree is note-worthy. They were formed by Revelino guitarist Ciaran Tallon, Ciaran McGoldrick on vocals and bass, formerly of (sic), ex-Mexican Pets drummer Fin O’Leary and Ronan McHugh on keyboards. The track Sleep Well,

‘I Will Not Wait’ will be available on all digital platforms from Sept 17th and is the first in a series of Klubber Lang singles with FIFA that will receive a physical release later in the year on limited edition cassette.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*