Newsfeed

Teoria Del Caos: No chaos just good prog…..

Teoria Del Caos - Teoria Del Caos

Barranquilla is a city in Colombia, located approximately 24 km from the Caribbean Sea. The city has a university and an airport with regular traffic. The city was founded in 1629, but it did not become very large until the 20th century. Today it has around 1.15 million inhabitants and is Colombia’s fourth largest city, and among them the four musicians in Teoria Del Caos.

Teoria Del Capos are an eclectic progressive rock quartet from Barranquilla, Colombia, and some weeks ago they released their self-titled debut album. Teoria Del Caos is translated Chaos Theory, but their music is not a chaos but simply nice well-played prog.

Tracklist:

1. R(Y) – Zen (4:46)

2. Rwletta (4:12)

3. Buddah In Pest (4:25)

4. Eros & Thanatos (7:15)

5. Antes De Lo Consciente (7:59)

6. Quimerica (6:30)

7. Vekn Ocassus (9:53)

Line-up:

Alberto Blanco – vocals, electric guitar

Hinder Pernett – bass, keyboards

Miguel Carazo – drums

Andrés Barber – electric guitar, classical guitar

Lyric R(Y) – ZEN

alba del ser

infinito retorno

virtud de permanecer

nueva vida

despertar

fuente del renacer

entre cenizas la génesis vivir

la eterna espiral desdobla en su horizonte

del convivir y el coexistir

dawn of being

infinite return

virtue of staying

new life

wake

source of rebirth

among ashes the genesis live

the eternal spiral unfolds on its horizon

of living and coexisting

About Ulf Backstrøm (7409 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*