Newsfeed

Maailmanpuu: Bands and lakes and prog!

Maailmanpuu - Kohti Valoa

Finland is often called the Land Of The Thousand Lakes, but they could also be called the Land Of The Thousand Bands! Maailmanpuu is a very good band from Finland, and Kohti Valoa is their new album.

Tracklist:

1. Puun Ja Kuoren Välissä (10:29)

2. Kätköissä Metsän (04:36)

3. Kohti Valoa (07:23)

4. Ajan Hammas (06:10)

5. Taivaankaari (04:48)

6. Vapauden Hinta (12:13)

Line-up:

Kimmo Villa – Lead Vocals, Electric Guitar, Acoustic Guitar (3, 6), Backing Vocals (1-3, 5, 6)

Antti Lehtomäki – Electric Bass, Acoustic Guitar (1, 3, 5, 6)

Sampsa Heikkilä – Keyboards, Effects

Jussi Portaanpää – Drums, Percussion (3-6)

   With

Daniel Rantanen – 12-String Acoustic Guitar (1, 6), Effects (2), Electric Guitar (6), Keyboards (1-3, 6), Percussion

Ville Kärkkäinen – Speech

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*