Newsfeed

Hand Of Kalliach: With hybrid sound of melodeath and folk metal….

Hand Of Kalisch - Samhainn

Hand Of Kalliach are a husband and wife two piece playing a blend of melodic death metal with atmospheric Gaelic and Celtic influences, inspired by Scottish folk music. Celtic metal duo Hand Of Kalliach have released their track Beneath Starlit Waters on Bandcamp. The song is from their upcoming release Samhainn which will be released on October 22 2021.

The band commented about the release «C»We’re both extremely excited to be releasing our debut full-length, Samhainn. Named after the ancient Celtic festival of winter (pronounced Sah-win), this album represents a huge gear change in our writing and production from our initial work, bringing a darker and more aggressive energy to our hybrid sound of melodeath and folk metal».

Members: John Fraser – vocals, guitars and drums

Sophie Fraser – vocals and bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6045 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*