Newsfeed

Primalfrost: With dozens of guitar solo appearances on a wide variety of metal albums…..

Primalfrost - Lost Elegies

Primalfrost’s latest singles in preview to the upcoming album Lost Elegies (the release date is still TBA). The third full length has been a long time coming as Primalfrost has been on hiatus since shortly after the second album Prosperous Visions was released in 2014. The track Stormbearer ,

Primalfrost is the solo project of Canadian Dean Paul Arnold. You may be familiar with him from touring as has performed hundreds of shows in 30+ countries across four continents. Primarily touring with American death metal band Vital Remains, and now Toronto’s own Operus, Dean has acquired hard-touring experience in a vast variety of settings. The track Nomad ,

Dean Paul Arnoldhas had dozens of guitar solo appearances on a wide variety of metal albums, including Polish death metal band Hate’s 2017 album Tremendum (Napalm Records) and for Colorado’s Buried Realm, Teemu Mäntysaari, Wintersun, Brandon Ellis, Black Dahlia Murder. The track Maelstrom

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*