Newsfeed

Professor Tip Top: With shifting moods through modulations and beats…..

Professor Tip Top – Lanes Of Time

The first single from the new album is the title track Lanes Of Time. Lyrics: It´s about how time is more like a story, a novel, a subjective perception more than a physical determinant. Now is all there is. Tomorrows and yesterdays are illusions. Music: The song is melodic with shifting moods through modulations and beats.

Professor Tip Top from Bergen, Norway, is a group playing fine progressive music with a retro sound and lysergic touch, which serves a psychedelic aura .Their new album, Lanes Of Time, impressively their 7th in 10 their years existence, and  2nd with the German born singer/keyboardist Sonja Otto and last but not least arguably their best album to date. 

Line-up:

Sonja Otto: Vocals/keyboards

Sam Fossbakk: Guitar/keyboards/synth/vocal

Stein Høgseth: Bass

Charles Wise: Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*