Newsfeed

TDW: With as a progressive metal trip that races through many different genres and emotions.

TDW - Fountains

Fountains is the second single for the new TDW album of the same name and as you can see, the video is quite the adventure! A song that speaks of the ever going struggle between the artist and the creative vision and the commercial and corporate side of things.

The new TDW album Fountains can be described as a progressive metal trip that races through many different genres and emotions at high speed while still remaining catchy and recognizable for both longtime fans and newcomers alike.

A critical look at the music industry in a funny yet, secretly thoughtful way, that’s how you can describe the new video for the song Fountains by TDW which was released tonight!

TDW, music news, The Netherlands,, Tom De Wit,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*