Newsfeed

Moshi Moshi & The Moist Boys: Have big ambitions to take not only Oslo, but the whole of Norway by storm!

Moshi Moshi & The Moist Boys - Apply The Moist

We at Permafrost receive almost daily inquiries from very many bands and promoters, and not everything is interesting, I must admit. Yesterday the band Moshi Moshi & The Moist Boys approached us and I was wondering what this was? Happily, the music was very interesting, fascinating and good! The track Bullets from the new album Apply The Moist,

From the underground of Oslo’s music scene, Moshi Moshi And The Moist Boys emerged in early 2018. The band is the incarnation of what is DIY. Today the band is a six piece rock outfit based in Oslo. The track The Man,

The Oslo band Moshi Moshi And The Moist Boys will release their second release on November 10 on all streaming services via Indigoboom. In addition, the album comes physically on cassette via Backpack Records! The track Dreamchaser,

The project Moshi Moshi & The Moist Boys was started by Sebastian Grondke and Fredrik Staavi Ekern who met when they studied music production together. The band is the definition of what DIY is. They are inspired by the newer waves of garage rock and deliver good old fashioned rock. After Sebastian and Fredrik completed their studies at the University of South Wales, they returned home to Norway and released their first album Rub My Lamp. After taking a somewhat unusual route by releasing music before playing live, they were ready to gather the rest of the band.

Today Moshi Moshi And The Moist Boys consist of Sebastian (guitar, vocals), Fredrik (guitar, vocals), Jan (bass, vocals), Jørgen S (Guitar) and Jørgen Ø (drums). They played their very first concert at a sold out in June. With a new album just around the corner, Moshi Moshi And The Moist Boys have big ambitions to take not only Oslo, but the whole of Norway by storm!

Moshi Moshi And The Moist Boys consist of:

Sebastian Grondke

Fredrik Staavi Ekern

Jørgen Myhr Stokke

Jan Olav Andersen

Jørgen Øksby

Track list:

1. Quantum Mechanics

2. Fluorescent Eye Pt. 1

3. Dreamchaser

4. Fakeitas

5. Parklife

6. Give Me Something

7. You Are Stealing

8. A Jam

9. The Man

10. Fluorescent Eye Pt. 2

11. Breakfast Eggs

12. Bullets

Moshi Moshi & The Moist Boys, Norway, music news, Backpack Records, Sebastian Grondke, Fredrik Staavi Ekern, Jørgen Myhr Stokke, Jan Olav Andersen, Jørgen Øksby,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6220 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*