Newsfeed

Bangkok Dollars: With own brand of hard rock…..

Bangkok Dollars – Lost Souls

Finnish group Bangkok Dollars bring their own brand of hard rock with a new single taken from their forthcoming album of the same name.

Lost Souls is a brand new adrenaline packed single from upcoming Bangkok Dollars album that contains sharp and edgy riffs, catchy melodies and pure rock n roll attitude. It tells a story about coming back and finding yourself when you are going through hard times.

Lost Souls (LP) | Released October 12th, 2021 via Sliptrick Records

Bangkok Dollars are:

Tino Veijalainen – Lead Vocals | Janne Savolainen – Guitar/Backing Vocals | Max Salkovuo – Bass/Backing Vocals | Mikko Salminen – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*