Newsfeed

Flor De Loto: If Iron Maiden met Jethro Tull in the ruins of Machu Picchu!

Flor De Loto - Afraid To Shoot Strangers

Flor De Loto is Andean folk/prog rock from Lima, Perú. «Flor De Loto is what would have happened if Iron Maiden met Jethro Tull in the ruins of Machu Picchu! » says Roy Z.

Flor De Loto, from Lima, Peru, have just released their latest single on all digital music platforms. This time it’s a very Peruvian version of the Iron Maiden classic Afraid To Shoot Strangers.

This version not only finds a band already aged, with more than 20 years of career fusing heavy metal and progressive rock with the music of the Peruvian Andes, but it is also produced by the renowned producer Roy Z, who in addition to being guitarist for Bruce Dickinson himself, he has also worked as a producer for bands such as Judas Priest, Skid Row, Sepultura and Rob Halford.

The North American musician has also produced Flor De Loto’s last studio album (Eclipse, 2008), and at the moment he is working with the band on a new album that will have music stars like Arthur Brown and Fabio Lione as guests.

The cover of the single shows Eddie the Head observing the famous Nasca lines, in Peru. Among them, you can also see the logo of the band.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*